Nasjonalt

Kabberta-slekta i slektslinje med Torberg Arnesson, 31 slektsledd

Slekt skal følge slekters gang. Det er opprettet en egen Facebook gruppe som skal etterforske Giske-Ætta. Hvem som vil og har interesse for slektsgransking er velkommen i gruppen sier initiativtagere.

I facebook gruppen skal etterforskes de innbyrdes forbindelser mellom familiene som tilhører Giske-ætta.
https://www.facebook.com/groups/3381464978770564/

Vi skal like tilbake til selveste Torberg Arnesson og videre. Det begynte med en hobby for undertegnede. Fra kabbertaslekten til min mormor og til Torberg i rett linje er det 31 generasjoner, med noen norske konger imellom.

Dette var en direkte slektslinje. Det finnes hundrevis av andre linjer. Hver generasjon dobler slektslinjene på sidene. Blir mye folk i slekta etter hvert. I Facebook gruppen skal vi lære hver enkelt av dem å kjenne etter hvert. Utrolige personligheter som stod i spissen for landets politikk da. Noen mener Giske-Ætta bør ta ledelsen igjen idag ? 🙂

Bli medlem og finn ut hvem som er slekt med hvem i Giske ætta osv., og hvem andre som har samme slektstre. Gi oss navn og fødselsdato i gruppen, så skal vi etterforske.

Alle kan sjekke det slektstre som er gjort til no her. Det trenges ingen innlogging der. Finnes noen feil, er det fint om det sies fra. Av personvernshensyn er levende mennesker ikke vist data for. Slekta kan søke medlemskap og så se disse også.. Utgangspunktet var Johansen og Kalvø/Kabberta-Giske ætta..

De som vil bli bedre kjent med Giske-Ætta idag og i historien, er velkommen.

Spread the love

Legg igjen en kommentar