Blogg Teknologi

Pressemelding; Giske-Avisen lansert

Journalister er den mest korrupte yrkesstand ved siden av advokater og politikere tør jeg å påstå. Det har vi sett spesielt nå under Covid-hysteriet, og også klima-religonen, der er de maktens nyttige idioter.

Hjernevasker sin «menighet» i slik grad og skremmer barn om verdens ende ved klimareligionen og nekter dem HÅP i Jesus Kristus sitt evangelium, at Jonestone-massakren hos «Folkets Tempel» blir bare en speiderklubb i forhold.

«Jeg og en venn gikk ut en kveld.
Går i gata med maske,
klimautslippene er nå på topp,
Vi snakket om Gud og verdens ende.
Jeg stakk hodet i en brannhydrant»

Vår «Lov og rett» kategori kommer IKKE til å mangle saker å skrive om. Det er bare om å gjøre å ha nok tid i en ellers hektisk hverdag.

Kjønnskvoterte redaktører skriver stort sett bare om likestiling for kvinner og maksimal utbredelse av kjønnsdyfori og fri abort og slikt.
Redaktør Sekkesæter i Slive.no fikk vi beskjed om korrupsjonsmistanker i Giske bare ble slettet uten å bli lest.

Øyblikks tidligere redaktør uttalte at han skjønte ikke saken, at 5 KrF representanter går heftig inn for at en av deres onkler eier Giske-kaien, som alle vet ikke stemmer. Da fant vi at Sunnmøre trenger en ny avis.

Etter hvert kommer det gratis annonser og slikt.

Vi forventer ikke at noen skriver om et initiativ som kommer istand av sin egen korrupsjon av rolle 🙂
Det går fint. Vi klarer oss selv, som vanlig. Med Guds hjelp går det bra, – til slutt.
En kan liksom ikke forvente at satanister i den venstrevridde media som elsker løgn og bedrag skal støtte oss kristne. Tvertimot.

Her skal «Folket» få kommentere som de vil, uten maktservile redaktørers medskyldighet til urett og tie stemmer som mener noe annet enn Redaktøren, som bidrar ved å tie de advarende stemmer, er ansvarlig for å skade andre mennesker ved uødvendig vaksinering med sine bivirkninger m.v. Både klima, strømpriser, korrupsjon og annet, skal det bli en fryd og en glede og plukke av maktmenigheten til Satanistene. 🙂

Vigra-Bibelen er herved erstattet av Giske-Bibelen. Jesus Kristus er den Høye Beskytter av avisen.

Som vi vet skal liksom media være den Fjerde Statsmakt. De skal passe på kjeltringer og korrupte elementer som kommer til makt og myndighet ikke misbruker den makten og myndigheten til egne eller sine venners fordel. Spesielt nå etter Covid-hysteriet, hvor polikerne og forvalterne har fått seg en makt-inspirasjon, hvor de får lov å bestemme den minste ting, der slikt som den typen mennesker elsker, og VI, MÅ være noen som tar dem i ørene, eller de kommer til å bestemme oss et tyranni uten like som menneskeheten aldri har sett før, hverken i Egypt eller Babylon eller Romerriket.

Problemet oppstår KUN når pressen blir en del av maktapparatet. Når de korrumperes. Svake folk der, som ikke klarer å være objektiv og stille seg på siden av maktapparatet. De synest liksom det er en ære å få være en DEL AV maktapparatet mer enn å være dets voktere. DERAV alle vår tids problemer, samt at menneskene «har glemt Gud«, som Solshenitzyn sa. At der er noen som dømmer utenfor menneskene selv, at de må ikke innbille seg i sin nye «storhet» at de har blitt sine egne guder.

Gud kommer til å destruere sivilisasjoner igjen, når de har kommet til et stadie hvor makthaverne gjør mer skade enn nytte. Tusener av år har våre ledere i Norge vært til nytte, fordi de har vært under Kongen, kongenes Konge – Jesus Kristus, i vårt land (Isaiah 9:6). Det er slutt på nå. Regenter og ledere beskjenner seg til en annen ånd nå.

Spread the love

Legg igjen en kommentar