Økonomi Teknologi

Øyblikk får ny redaktør (takk og lov)

Ukesblekka Øyblikk får ny redaktør. Det skal vi kanskje være glad for. Ikke en verdig representant for den Fjerde statsmakt etter mitt syn som det har vært. De som skal beskytte innbyggerne mot makten og myndigheten, de har blitt maktens talerør.

Den forrige Redaktør i Øyblikk hadde uttalt at han liksom ikke skjønte hva sak vi hadde, at kommunen ved Ordfører og 4-5 KrF-mennesker har tatt en kai fra oss, og gitt «eiendomsretten» til en onkel av en av de. Alle vet dette ikke stemmer. Men makten insisterer, og Øyblikk og heller ikke Sunnmørsposten kjønnskvoterte redaktør Hanne Relling-Berg stiller noe spørsmål med hva i all verden makten har fore (?).

Med et slikt nivå så var det kanskje like greitt at den gamlke redaktøren kom seg av gårde. Både i skolesak, fellesfjøs, giskekai og mange andre saker hvor vi ser det blir gjort stor og mye forskjellsbehandling spesielt i Teknisk Etat, så trenger vi årvåkne journalister, ikke labbetusser som tjener maktpersonene. Talerør for makten.

I Økokrims trusselvurdering og rapport for 2020 (side 37) sier de at det største korrupsjons risk ligger til Teknisk Etat i kommunene, hvor det er kultur for å hjelpe sine venner, og lage problemer for sine uvenner. Vennetjenester er korrupsjon også, trenger ikke penger under bordet for å komme under Straffelovens definisjon.

 

Spread the love

Legg igjen en kommentar