Lov og rett Politikk

Ordfører Valderhaug med GENIAL plan for kommuneøkonomien og GRATIS utvidelse av kommunens eiendomsportefølje

Som vi vet sliter Giske Kommune med økonomien. Det løser Giske Kommunes folkevalgte og administrasjon med å spille Robin Hood’er. Giske Kommune sa nei takk til å kjøpe Giskegaard molo og vei av Kystverket. Spørsmålet ble behandlet i alle instanser, og nei, kommunens politikere hadde somlet bort for mye penger for å utbre kjønnsdysfori blant ungdom og likestilling og slikt.

Men Ordfører Harry Valderhaug og Øyvind Drabløs er ikke tapt bak en låvedør. Disse guttene har drevet forretning før, og tar hva de vil ha.. om det er fellesfjøs eller moloer.. Lyge-media (Fake-News) Sunnmørspostens korrupte redaktør Relling-Berg hjelper dem gjerne. Mot makten til makthaverne i Giske kommune der kjemper selv gudene forgjeves.

Det var på et møte i Teknisk Utvalg den 18. Desember 2021 at Øyvind Drabløs frala sin GENIALE plan. Ordførerr har uttalt til vår Magne Andersen at kommunen mangler ikke penger, har ikke dårlig økonomi. Så mangel på penger er ikke noe problem for å skjøtte innbyggernes interesser. Kommunen bare tar fra dem som har og gir til dem som ikke eier.

De lar bare folk de ikke liker som eierne av Giske Marina betaler for eiendommen, og så tar kommunen dem fra dem, det gjaldt visst veien til Giske Marine ned til kaien deres. Og så gir de den til hvem de vil eller beholder den selv.

Makten er fin å ha. Som vi vet; Makt korrumperer, absolutt makt korrumperer absolutt.

Innbyggerne må være superhappy av å ha slike foretaksomme ledere. Siden kommunen er avkristnet så det synger allerede, kommer ikke Moselovene til anvendelse. Satan elsker tyver, løgner og bedragere… favorittfolket til Satan det…

Det lønner seg alltid å tjene Mørkets Fyrste, på kort sikt. På lang sikt mener Bibelen det går litt verre for dem..

Spread the love

En Kommentar til “Ordfører Valderhaug med GENIAL plan for kommuneøkonomien og GRATIS utvidelse av kommunens eiendomsportefølje

Legg igjen en kommentar