Politikk

Til Heltene Uten Maske

Covid, og kunsten å skape nazister (underdanige sosialister). Fordelen med de to siste år, er vi alle har lært og nå vet hvordan Hitler og andre av hans type (som Solberg og Støre), klarer å få ALLE, hele befolkningen til å stå bak seg, heie på seg, og reise hånden i været for seg.

SYMBOLISM will be their downfall

Det er igrunn alt ganske enkelt, 9/11, Utøya, frykten for «terrorister», og Covid & Klima-religionen, frykten for Covid og Klima-spøkelset som skal utslette menneskeheten (påstås det):

Hadde det ikke vært for noen få slike mennesker som meg i dette landet, som sier ifra at nok er nok av korrupsjon, ondskap og dumskap, så hadde ALLE fått en nasjon ødelagt av politikere som med glede utvikler seg til klima-covid-tyranner… korrumpert av den mektige legemiddelindustrien som offentlig ansatte vaksine- og pilleselgere er alt de gjør. Vi er noen få som må ta støyten for alle. «Det finnes ingen større kjærlighet enn den som gir sitt (gode) liv for andre» (John 15:13). Vaksiner idiotene holdt på å drepe meg med som barn. Den som tier samtykker. Vel, det får bli over mitt lik.. Mens de fleste tåler det meste av dumskap og ondskap skal jeg den dagen jeg drar herifra, gå til bunns med flagget til topps som det høver seg en sjømann. 🙂 (2 Timothy 4:7)

«Jeg tar meg den frihet. Der ligger hemmeligheten med frihetens vesen. Man tar seg den. Ingen gir oss frihet vi må ta den selv.» – Jens Bjørneboe.

«For effektivt å hjernevaske og kontrollere en befolkning trenger du først frykt. Deretter trenger du et ritual eller en seremoni, som lindrer frykten. Det ritualet må være enkelt slik at alle kan gjøre det. Du må få gjennomsnittlige mennesker til å føle seg som helter for å gjøre akkurat som de blir fortalt. Tyrannen er best tjent med å ha full kontroll over frykten pluss å definere ritualet som fjerner frykten. Det ferdigproduserte ritualet vil i sin tur lure publikum til å delta i sitt eget slaveri og bringe dem villig inn i tyrannens jerngrep….» – Jason Christoff

Nazistenes konsentrasjonsleire bar i begynnelsen navnet karanteneleir.

I Nazi-Tyskland utviklet slikt seg til at de gjerne angav hverandre, familiemedlemmer også, for ikke å være flink nok til å følge «reglene» til Gestapo og SS… Det lønner seg alltid å lese litt historie…. «De som ikke kjenner historien, er dømt til å gjenta den»…

(Maskebruk er KUN pottetrening til å skape lydige borgere. Dens eneste hensikt er å tjene som pottetrening i lydighet for tyranner)

«nei, det der gidder jeg ikke»

#Friheten min til å mene hva jeg vil får dere aldri .. Nazistene til #KlausSchwab kan sette jødestjernen på meg og #Holocauste meg, men jeg går i graven med hva jeg kan og vet… Min kunnskapp og min ånd trues IKKE av voldsmenn, mordere og terrorister, fordi de har kuppet makten som statsledere (WEF Klaus Schwab’s Young Global Leadership).

Hun lille jenta her er klokere enn alle norske politikere kombinert 🙂

.
Myndighetene skapte frykten i menneskene slik, for de fleste er veldig mottagelig for sosialt press. Folk ble mindre rause med hverandre og mindre snille med dem som ikke er som dem selv.

DE kan drepe kroppen, men ikke Ånden som lever i meg. «Kristus lever i meg» (Gal 2:20), sier Paulus. Vi kristne av åndsdåp – lynet som traff oss på vei til Damaskus – har del i en udødelig ånd.

Kristin Halvorsen spriket med fingene for å slippe å delta i massesuggesjonen på Telenor Arena i 2010.

Men hun klarte IKKE la være å ta handa i været som alle andre sa hun etterpå. Massesuggesjon er en ekstrem sterk ting. Kollektiv massepsykose.

Massehysteri: Et epidemisk virus på sinnet (massepsykose)
https://giske-avisen.no/masse-hysteri-en-epidemi-i-sinnet/

Jeg tar hatten av for de som ikke lar sosialt press bestemme sine verdier og leveregler.. dere som er deres egne Sjelers kapteiner.. I, for One, for hva det er verdt for deg, I salute you.

Holocaust-overlevende Vera Sharav

Spread the love

En Kommentar til “Til Heltene Uten Maske

Legg igjen en kommentar